CLINICA DENTAL SABRIA

Odontologia
General.

L’odontologia general conservadora i restauradora representa en la majoria dels casos el contacte inicial del pacient amb el professional de l’odontologia.

L’odontologia general és la disciplina que s’ocupa de prevenir, diagnosticar i tractar els problemes primaris i alteracions de les dents i teixits adjacents del cap, coll i boca com la geniva, la llengua, el paladar, l’ATM, les glàndules salivals i altres estructures anatòmiques implicades. La boca és la porta d’entrada de gairebé tot el que ingressa al nostre cos. Les alteracions de la salut bucal incideixin negativament en la nostra salut general, a més del factor estètic i social involucrat. 

El primer contacte o primera visita al dentista és molt important, habitualment l’odontòleg actua com a proveïdor d’atenció primària, realitza un examen clínic profund i detallat pel diagnòstic primari i quan és necessari, el canalitza adequadament amb l’especialista d’acord amb la necessitat del pacient. El gran problema de l’odontologia sol ser que les persones no assisteixen a l’odontòleg llevat que presentin dolor o molèsties d’algun tipus. En la majoria dels casos quan el dolor es presenta, el procés patològic es troba bastant avançat, i a vegades és gairebé impossible salvar les peces dentals. A la Clínica Dental Sabrià som conscients de la importància de la prevenció, per això ens esforcem dia a dia per a transmetre-ho als nostres pacients.

Per a tenir una bona salut bucal és necessari una adequada higiene bucal, ús de fil dental, una alimentació equilibrada i visites regulars a l’odontòleg. Una bona cultura de la prevenció pot evitar gran quantitat de molèsties i tractaments al pacient. La tasca del dentista és anticipar-se als problemes o bé agafar-los quan acaben d’aparèixer, ja que el tractament és molt més senzill de dur a terme i sens dubte menys costós i molest per al pacient.

Però, com a pacient, com puc detectar que estic davant un problema que requereix visitar el dentista i quins són els principals tractaments que em pot recomanar el dentista quan parlem d’odontologia general?

Principal símptomes

de l'odontologia general restauradora i conservadora.

Principal tractaments

de l'odontologia general restauradora i conservadora.

Veure més tractaments

Cuidem la teva salut dental, posant a la teva disposició un servei integral de tractaments de qualitat.