CLINICA DENTAL SABRIA

Equip mèdic

Dentistes al centre de Girona.

Metodologia.

Els dentistes de la Clinica Dental Sabria a Girona estem avalats d’una banda per els més de 30 anys d’experiència en la salut bucodental, i d'altra banda pels coneixements adquirits gràcies a una formació sòlida i continuada. Des dels inicis ens hem diferenciat per la proximitat amb el pacient oferint tractaments que s'adaptin a les seves necessitats basats en excel·lència.

Els dentistes de la Clinica Dental Sabria a Girona ens basem en primer lloc, en fer un diagnòstic precís per oferir les propostes de tractament i planificació individualitzades a les necessitats i possibilitats de cada pacient. Paral·lelament estem en formació continuada per oferir al pacient un tractament ideal real i òptim, utilitzant des de les tècniques de solvència demostrada a les més avançades amb els materials de màxima qualitat.​ Clinica Dental Sabria volem proveir la millor experiència al dentista als nostres pacients gràcies a tècniques de diagnòstic i tractament, un equip molt qualificat, la innovació en la tecnologia i els alts estàndards d’higiene. Per això, treballem per tenir una resposta immediata i eficient en tots els casos, fent que el pacient se senti sobretot acompanyat en tot el procés de cada un dels nostres tractaments.

Tanmateix, considerem especialment rellevant la prevenció, donem les pautes i protocols necessaris perquè el pacient pugui participar en el manteniment de la seva salut. En definitiva, la nostra filosofia consisteix en buscar l’excel·lència, assegurant un tractament complet i personalitzat, per garantir tant el compromís de qualitat i perfecció en el treball, com la satisfacció del pacient.

Equip de dentistes.

La Clínica Dental Sabrià neix a Girona l’any 1988 pel Doctor Joan Sabrià. L’any 2015, la Doctora Sara Sabrià s’incorpora a l’equip. En conjunt, treballem diferents especialitats odontològiques. Alhora, comptem amb el suport de metges cirurgians, dentistes, auxiliars i recepcionista.

Dentistes doctor sabria girona

DR. JOAN SABRIA

METGE ESTOMATÒLEG ESPECIALISTA EN PRÒTESIS I TRASTORNS DE L'ATM

Dentistes dentistas Doctora Sabria Dentista Girona

DRA. SARA SABRIA

ODONTÒLOGA ESPECIALISTA EN IMPLANTOLOGIA I PRÒTESIS

Demana hora de visita als dentistes de la Clinica Dental Sabria a Girona.