CLINICA DENTAL SABRIA

Estètica
Dental.

L’odontologia estètica o estètica dental comprèn l’embelliment de les dents com el blanquejament dental, la reconstrucció, l’ortodòncia invisible o el disseny del somriure.

Les raons per recòrrer els tractaments d’estètica dental poden variar per a cada pacient. L’estètica dental permet al pacient una major satisfacció personal, familiar, social i laboral, així com també confort, seguretat i autoestima. El somriure és un dels trets facials més característics de cada un, i a la Clínica Dental Sabrià podem aconseguir somriures més bonics amb tractaments cada vegada menys invasius.

 Primer realitzem un estudi complert de cada cas per oferir la resposta idònea a les necessitats de cada pacient. Oferim els millors tractaments dentals d’estètica amb tècniques i materials innovadors per retornar el somriure als nostres pacients amb una aparença en forma i color més natural que transmeti salut i benestar.

Però, com a pacient, com puc detectar que estic davant un problema que requereix visitar el dentista i quins són els principals tractaments que em pot recomanar el dentista quan parlem d’odontologia general?

Principal símptomes

de l'estètica dental

Principal tractaments

de l'estètica dental

Veure més tractaments

Cuidem la teva salut dental, posant a la teva disposició un servei integral de tractaments de qualitat.