CLINICA DENTAL SABRIA

Contacte

Posa’t en contacte i informa’t dels nostres tractaments a Girona.

Sempre a la
teva disposició.

Posa’t en contacte amb nosaltres si té qualsevol dubte, urgència dental o vol demanar hora de visita al dentista. Ho pot fer a través del telèfon, l’email o el formulari de contacte que posem a la seva disposició. L’atendrem tan aviat com ens sigui possible i li proporcionarem una atenció personalitzada.

La Clinica Dental Sabria es troba al centre de Girona molt ben comunicada amb els mitjans de transport públics i privats. Disposem d’accés immediat al carril bici i estem a pocs minuts de les parades de bus interurbà. Trobaràs diverses opcions d’aparcament gratuït i privat a pocs metres i l’estació d’Autobusos, AVE i Renfe de Girona a pocs minuts.

  En compliment del que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, li comuniquem que la informació que ens ha facilitat voluntàriament és confidencial on només serà utilitzada per atendre les sol·licituds de contacte. Clinica Dental Sabria reconeix i garanteix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, recollits per la normativa de protecció de dades mitjançant una sol·licitud tramesa per correu electrònic o ordinari, signada per l’usuari o el representant legal.

  POSA'T EN CONTACTE

  info@clinicadentalsabria.cat

  972 221 547

  Carrer del Carme 57, 1-3, 17004 Girona

  Horari

  Dilluns - Divendres 09:00h-13:00h
  Dilluns - Divendres 16:00h-19:00h

  LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

  L’entorn és imprescindible per proporcionar tranquil·litat, confiança i confort als nostres pacients. Per això hem optat per una clínica dental a Girona on puguis rebre una atenció pròxima, personalitzada i familiar. Comptem amb tres gabinets dentals completament equipats per atendre als nostres pacients en cadascuna de les diferents especialitats que oferim a la clínica Dental.

  Contacte dentista Girona

  Posa't en contacte per demanar hora de visita.